We zijn gespecialiseerd in het vormgeven van wenkbrauwen. Iedereen heeft een andere gezichtsvorm en we weten dat elk van jullie wenkbrauwen zal hebben die ook van elkaar zullen verschillen.
Ons doel is om je wenkbrauwen te helpen je te complimenteren, door eerst de wenkbrauw op te meten en in kaart te brengen, daarna te waxen, haar verkorten en je wenkbrauwen tot in de perfectie te tweezen.

Henna Brows 
Bij deze behandeling brengen we de wenkbrauwen in vorm door te epileren of te waxen. Daarna shapen we ze met henna, henna is een natuurlijk product dat voedend werkt dit blijft 1-2 weken op de huid en 3-4 weken op de haren, henna geeft een duidelijke stempel op je huid en zal dus duidelijker te zien zijn de tinting.
 
BROW LAMINATION 
De wenkbrauwhaartjes worden gelift met liftingorodukten. De producten zorgen ervoor dat iedere stugheid verdwijnt en dat de haartjes erg flexibel worden.Zo kunnen ze in bepaalde vorm gelegd worden. Dit is gemakkelijker voor dames/heren waarbij de haartjes naar beneden groeien, dunne wenkbrauwen hebben of kleine gaatjes in de wenkbrauwen hebben. De lift zorgt voor een instant voller effect! 
 
De producten zorgen voor een fluffy effect’ en de haartjes blijven 4-6 weken gelift.
 
Heb je graag volume en een tintje? Dit kan, hierbij worden de haartjes gekleurd zodat er meer structuur gecreëerd wordt.