Door make-up voel je je vaak zelfverzekerder en het kan je ego een boost geven. Make-up accentueert de mooie delen van je gezicht en dat geeft een fijn gevoel. Met de juiste make-up zorg je er langs de buitenkant voor dat je straalt, en dat voel je ook vanbinnen!

Soms is het gewoon heerlijk om je op te tutten. Even een uurtje voor jezelf en ondertussen jezelf verwennen met de mooiste producten op je huid.

Het aanbrengen van make-up kan heel ontspannend zijn! Make-up geeft je ook een onbezorgd gevoel. Door haarlak zit bijvoorbeeld de hele dag je haar in model. Dat geldt ook voor make-up!

Mascara zorgt de hele dag voor prachtige wimpers en blush voor een stralende blos op je wangen. Bij een mooie outfit hoort uiteraard ook een bijpassende make-up!

Niets is mooier als je make-up match met bijvoorbeeld je accessoires. En last but not leaseā€¦..make-up is gewoon fun en passie!

Dag of feest make-up

Feestje of pure verwennerij? U kan bij ons terecht voor persoonlijke maquillage met extra tips en advies.

Bruids make-up

Opdat u op uw grote dag straalt en alle aandacht naar u toetrekt, is het belangrijk dat uw make-up juist zit. Bruidjes dienen een week voorafgaand aan het huwelijk een afspraak te maken voor een proef make-up, waarbij we de kleuren testen en bespreken. Op de grote dag brengen wij de bruids make-up aan op dezelfde wijze als de door u gekozen proef make-up. Wij gebruiken een make-up ampul die er voor zorgt dat uw make-up de hele dag blijft zitten.

Make-up workshops

Regelmatig worden er in ons instituut make-up workshops georganiseerd. In kleine groepjes, leren wij u stap voor stap aan hoe u dagelijkse make-up kan aanbrengen. Via deze site houden wij u op de hoogte van de data.